Handtassen, een must-have accessoire.

Een tas is een must-have accessoire voor elke dame of ze nou tiener of volwassen zijn. Bulaggi tassen van verschillende kleuren , stijlen , materialen en vormen zijn exclusief ontworpen door verschillende ontwerpers om een eindeloze collectie tassen te bieden die overeenkomt met trendy outfits van de dames. Tassen trends voor 2014 bestaan uit handtassen en sluitingen die zijn ontworpen met een mix van comfort en functionaliteit met een elegant vleugje glamour, stijl en vorm van frivoliteit wat brengt alle charmes van onmiskenbare vrouwelijke accessoires en is ook een noodzakelijk attribuut van stijl die een prachtige harmonieuze uitstraling creëert. Laten we een snel overzicht van innovatieve stijlen en moderne trends in 2014, ook vanuit Nederlandse bodem is er een mooie lijn Bulaggi tassen verkrijgbaar.

Blok tassen zijn onderdeel van de nieuwste trend en zijn verkrijgbaar in verleidelijke kleuren, met zowel levendige en heldere kleuren. Blok tassen hebben casual look en ze zijn gemakkelijk mee te nemen  Jonge meisjes dragen graag blok tassen met een unieke mix van kleuren met trendy outfits voor een classy look. De dagen zijn verdwenen toen lederen bandjes onderdeel waren van de mode. Metalen ketting riem handtassen zijn erg populair onder de dames.

Leren tassen van zwarte kleur met lange metalen ketting bandjes zijn speciaal ontworpen voor alle gelegenheden. Kleurrijke leren tassen versierd met fijne stenen en fatsoenlijk borduurwerk zijn erg in in de mode dit jaar. Trends van verschillende sluitingen is ook op volle bloei dit seizoen. Verbazingwekkende box sluitingen en oversized envelop sluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar chique kubus vorm sluitingen worden meestal gedragen door dames op feesten en huwelijksceremonies met elegante jurken en lange jurken. De tassen trends van 2014 bieden veelzijdige tassen met verschillende dierenprints zoals luipaard afdrukken. Dieren print lederen tassen met zwart lederen bandjes zijn ontworpen voor casual, routine en kantoorwerk.

De trend van stylish Messenger bags zijn gestart vanaf 2012 en gaan verder in 2014. Een breed scala aan messenger bags met blok prints, stippen, dure broches en kleurrijke bandjes zijn verkrijgbaar om de aandacht van klanten te grijpen. De edgy kwaliteit van messenger bags is dat we kunnen spelen met verschillende kleuren, stijlen en vormen en kan ook accessoires met verschillende elementen zoals bogen, decoratieve bloemen etc. voor een fantastische look. Samengevat de tassen trends van 2014 helpen ons mee in het selecteren van geweldige tassen die er geweldig uit zien met onze trendy outfits en voegen een funky stijl aan onze persoonlijkheid, kijk ook eens naar de nieuwe Biba armandjes!